ápr
2

Üdvözöllek itt! 


Egy rövid bemutatkozással illene kezdenem:
Egy nem teljesen hétköznapi, de átlagos életet élek, mondhatni nem hétköznapi gondolatokkal.


Hogy válaszoljak az első számú, fent említett kérdésre:
Az én egyik célom az, hogy jobban átlássam, mi és miért történik az életben, körülöttem, a környezetemben, és ez milyen hatással is van rám, illetve másokra.

Tanulni szeretnék belőle és esetleg másnak is segíteni, ha módomban áll.
A saját gondolataimat és azon emberekét akiket szakmailag vagy emberileg nagyra értékelek/elismerek írom le itt összegezve, kiemelve a szerintem leglényegesebb információkat, hogy az átlagos olvasónak is egyértelmű és kézzel fogható legyen mindez. 
A másik kitűzött cél, az ön, - és emberismeret, amit szép lassan megpróbálok elsajátítani.

Tudom, nehéz. Nagyon nehéz.
De úgy vélem nem magazinokból fogom megtudni a választ, rögtön a David Beckham félmeztelen fotója és a legújabb őszi ruhatrend árlistája közötti oldalon.

Kellő energiaráfordítással és kitartással viszont bármi sikerülhet. Nekem, Neked, Bárkinek.
Megtanulható és hasznos információkat, tényeket szedek össze, amiket alkalmazva talán könnyebben tudunk választ találni a bizonyos "Miért?" kérdésre.

Főcélom: a boldogság fenntartása az életemben, és lehetőség szerint boldoggá tenni azt/azokat, akit/akiket érdemesnek találok rá

Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://elgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr245189159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása